Patricia Beijk

Je leefstijl de BAAS!

“Je leefstijl de baas. Niet zweven, wel landen.” – mijn nieuwste en meest persoonlijke traject.

Mijn intentie is om jou te inspireren en te leren dat kleine veranderingen echt een HUGE verschil kunnen gaan maken.

Velen weten dat temidden van de bloei van mijn onderneming en sowieso van mijn leven (als 40 plusser) mijn lijf anders koos. Een halt. Een blokkade. Een stop, otherwise you drop.

Ik heb met zekerheid mijn auto-immuun ziekte Hashimoto te veel uitgedaagd. Ik dacht dat ik, door mijn gezonde leefstijl keuzes, onschendbaar was.

Niet echt beseffende, hoe ik er echt aan toe was hoe erg het nodig was dat mijn immuunsysteem net iets andere zorg nodig zou hebben, dan een ‘normaal’ leefstijl protocol. Mijn lijf was tenslotte self destructive. Maar daar wilde ik, als Free bird, helemaal niet aan.

De kennis die ik heb, als voedingsdeskundige, is fijn. Maar dit vroeg echt om zelfstudie en nog specifiekere trainingen van wetenschappers & ervaringsdeskundigen over heel de wereld.

Na veel onderzoek weet ik dat er ontzettend veel mensen eigenlijk ook aan het watertrappelen zijn. Het is zo moeilijk, maar zo belangrijk om te leren intunen bij jezelf. Maar in dat web vol info, wordt je stress er niet relaxter op. Iets wat nu juist zo belangrijk is om dat in te dammen, bij een Auto-immuun aandoening.

In dat web raakte ik zelf in eerste instantie, echt goed verdwaald. Hoe ingewikkeld moet dit dan wel niet zijn voor iemand die helemaal geen achtergrond of voedingskennis heeft?

Ik hou van praktische en simpele info. Het liefst in Jip en Janneke taal. Dat was helaas niet echt het geval, maar ik heb mijn weg redelijk gevonden.

Door kleine veranderingen, heb ik inmiddels al wat mooie verbeteringen mogen ervaren. Iedere dag is weer een les erbij.

Shine bright, daar gaan we voor

Nu ben ik dus opweg naar mijn verbeterde versie of eigenlijk eerder naar mijn nieuwe versie. Mijn 2.0 versie.

De versie waarin ik me weer fit en gezond zal voelen, weer kan shinen, minder tot geen pijn zal hebben en ook wat kilootjes minder op de weegschaal. Maar ook nog gewoon lekker af en toe een wijntje ‘mag’ (rollende ogen) drinken.

Ik gun jou dit ook zo ontzettend. De juiste balans. Zonder ingewikkelde theorie├źn. Gewoon in Jip & Janneke taal. Met al lekker snel resultaat om de moed er in te houden.

Ik ben al mijn bevindingen aan het toepassen. Step by step. En deel dit vanaf nu op mijn nieuwe instagram account gekoppeld aan de gelijknamige Facebook groep van de Supercharge Yourself  Community.

Niet dat hele roer hoeft om

Wanneer je het fijn vindt om ook step by step, je leefstijl onder de loep te nemen en door kleine veranderingen, grootste resultaten te behalen, neem dan gerust een kijkje.

Een beetje van bourgondier naar echte levensgenieter. Zo moet je het zien.

Liefs Patrice

« »