Happy new you

Ik moet wel echt wennen aan de veranderingen die op mijn pad zijn gekomen! Niet alleen mijn binnen gezondheid, maar ook qua uiterlijk is er het een veranderd, sinds mijn hormonen een ander leven zijn gaan leiden.

Hallo Hashimoto, hallo nieuw lijf.

En niet dat ik daar moeite mee heb, of nou ja, eigenlijk wel. Ik moet eerlijk ook zijn naar mezelf. Niet alles is maar oke.

Hashimoto heeft letterlijk mijn lijf dus ook uiterlijk veranderd. Er is opeens 10 kilo bij, in één jaar tijd en in mijn beleving ben ik ook nog 20 jaar jonger. Maar ook daar zitten opeens, door een stoot medicatie de afgelopen maanden, tekenen aan te komen die het ouder worden accentueren.

Tijd dus voor niet alleen een nieuw matching eetpatroon volgens het Hashimoto protocol (wat overigens mega goed bevalt) maar ook het implementeren van mooie nieuwe inzichten binnen mijn leefstijl.

Zo heb ik bijvoorbeeld nieuwe foto’s voor op mijn website laten maken en ben ik langs de kapper gegaan voor een nieuwe feel good look, ga ik drie keer per week in een epsom zout bad en ben ik na jaren weer gestart met yoga & meditatie. Maar ook loslaten hoort hierbij. Loslaten van belemmerende overtuigingen. Oude patronen. Negatieve invloeden. Loslaten van onverwerkt verdriet.

Om weer helemaal in balans te komen met mijzelf en die veel te vele medicatie te ontgiften ga ik ook weer voor een extra health boost. Naast alles wat ik al doe qua gezondheid, verzorg ik voor mezelf een mini- retraite aan huis.

Een retraite die zich richt op totale ontspanning en me-time. Dit gaat over bezinning, balans, huidverzorging, rust in het immuunsysteem, een lichte detox, een mindsetshift, voeden met positieve gedachten. Alles om mijn eigen bewustwording en zingeving weer naar boven te halen.

Voor mij is het belangrijk dat ik me lekker voel in mijn lijf om de juiste weg weer te vinden richting balans. Daar heb ik ruimte en rust voor nodig. Iets waar ik jarenlang overheen walste.

Weg dus met alle triggers die mijn immuunsysteem overuren laten draaien of mijn positivisme en doelstellingen in de weg staan.

Iets wat ik al jaren heel leuk vind om anderen bij te helpen, is nu ook mijn eigen persoonlijke en grootste missie geworden 🤍

Vanaf januari 2021 doe ik dus actief lekker mee met mijn eigen deelnemers! Deze deelnemers worden totaal begeleid binnen een safe space op facebook en middels mooie gesprekken 1 op 1.

Wil je ook meedoen met de mini-retraite in januari, stuur me nog een berichtje via info@patriciabeijk. Samen gaan we voor die intense bewustwording en inzichten die je misschien over het hoofd heb gezien.

I can’t wait!

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *