De tip richting leefstijlverandering

De tip richting leefstijlverandering

Als iets je niet bevalt, doe er iets aan. Is dit makkelijker gezegd dan gedaan of praat jij jezelf aan dat veranderingen moeilijk zijn? Deze blog is voor jou vandaag. Het is niet voor niks…

Bekijk bericht
Take it easy!

Take it easy!

Je wilt alles! Een gezonde leefstijl, een goedlopende business met ook nog die perfecte instagram feed, het perfecte gezindshoofd en vriend(in) zijn.En en en!!! Je loopt rondjes en weet niet meer hoe je alle ballen,…

Bekijk bericht
ZODRA IK ER KLAAR VOOR BEN

ZODRA IK ER KLAAR VOOR BEN

“Zodra ik er weer klaar voor ben, ga ik ook weer gezond eten” Dit zei een dame begin januari tegen me, tijdens een coaching gesprek. Ze had zich behoorlijk laten gaan tijdens de feestdagen 2020.…

Bekijk bericht
ZELFLIEFDE

ZELFLIEFDE

Lieve jij! Hoe gaat het met jou? Denk jij weleens na over hoe lief jij voor jezelf bent? Zelfliefde. Je kunt er iets van vinden. “Tuurlijk hou ik van mezelf”. Ik hoor het je denken.…

Bekijk bericht
Emotie ladder

Emotie ladder

De grootste commitment die ik met mezelf heb gemaakt is om, no matter what, altijd hoog in mijn energie frequentie te blijven. Uit pure noodzaak, is deze bewustwording ontstaan. Ik ga even terug naar afgelopen…

Bekijk bericht
Happy new you

Happy new you

Ik moet wel echt wennen aan de veranderingen die op mijn pad zijn gekomen! Niet alleen mijn binnen gezondheid, maar ook qua uiterlijk is er het een veranderd, sinds mijn hormonen een ander leven zijn…

Bekijk bericht