ZELFLIEFDE

Lieve jij!

Hoe gaat het met jou? Denk jij weleens na over hoe lief jij voor jezelf bent?

Zelfliefde. Je kunt er iets van vinden.

“Tuurlijk hou ik van mezelf”.

Ik hoor het je denken. Maar zo simpel ligt het niet voor iedereen.

Voor sommigen is zelfliefde een allergie woord en voor anderen een totaal niet vanzelfsprekend woord. Een ding is zeker, zelfliefde is in ieder geval een werkwoord.

Van je zelf houden, no matter what. Dat is waar zelfliefde voor staat.

ONGECONDITIONEERD.

Blijvend intunen in jouw wensen, diepste verlangens en voorwaarden van dit moment. Omdat, net zoals jij groeit in het leven, ook je overtuigingen mee buigen. You win some, you lose some.

En dat is maar goed ook.

Onderbuik gevoel

Wellicht herken je dit?

Zelfliefde is niet stil staan bij de meningen en routines of patronen van anderen. Of zomaar dingen doen die niet helemaal jij voelen.

Want, voel je weleens dat je diep van binnen A wil doen, maar toch voor B overstag gaat? Waarom eigenlijk? Omdat iedereen dit vindt?

Nu is dat een keertje niet erg, maar bij tig keertjes ga je je toch een beetje minder lekker voelen.

Of

Je voelt je niet lekker bij een strategie in je business, maar 100 andere vrouwen worden daar wel helemaal wild van? Ben jij nu zo anders of ben je gewoon in een andere fase?

Ook voel je je wellicht soms die spelbrekende, einzelganger als je nee zegt tegen het gezamenlijk ophangen van die eigen slingers om een feestje van het leven te maken? Terwijl jij alleen maar denkt aan rust in je eigen energie en van die gedachten alleen al mega happy wordt.

Jouw slingers zien er dus heel anders uit. Maar het zijn nog steeds …. slingers.

Zelfliefde is werken aan jezelf. Leren leven op jouw eigen voorwaarden. Jezelf accepteren in wie je bent en waar je voor wil gaan en staan.
Want, wanneer je niet oprecht laat zien wie je bent en waar je voor staat, zal je constant in de energie van anderen verdwijnen. Zij weten niet beter. Jij bent een van hen. Don’t blame it. Don’t blame them.

Spreek je uit!

Vooral naar jezelf. Uitleg naar een ander is niet aan de orde. Ook absoluut niet nodig. Dat is niet het punt,

Wat wil jij? En waarom volg je blijvend de flow van anderen. Voor het gemak? Omdat het zo hoort?
Zij volgen niet jouw pad en andersom ook niet. Sterker nog, ze kennen jouw pad niet eens. En als ze het kennen, kunnen ze het niet voelen.

Waarom doen we dit toch. Is het pleasen? Het niet weten wie je echt bent of wil zijn? Overleven?

Mijn gevoel

Tijdens mijn coaching sessies in de voeding, ben ik steeds dieper in de levens en wensen van anderen terecht gekomen, door simpelweg mijn echte interesse, ervaringen, kennis en gevoel van verbinding te volgen.

Het omzetten van het negatieve naar het positieve is voor mij een natuurlijke beweging geworden in het leven.

Omdat ik dat gewoon het allerleukste vindt om te doen. Help ik anderen zichzelf blijvend in het zonnetje te zetten door hun echte eigen “powerhouse” te vinden.

Ik werk sinds kort samen met een aantal (ondernemende) vrouwen die energie en liefde voor zichzelf missen of een beetje kwijt zijn. Vrouwen die door banjeren op de wensen van anderen. En constant opzoek zijn naar gouden formules.

Die niet precies weten wat hun echte impact – powerhouse nu eigenlijk (meer) is.
En die het lastig vinden om de juiste keuzes te maken met alle tig-1000-den adviezen en must do’s om zich heen.

Ondernemende vrouwen die het dus superfijn vinden om samen met mij in te duiken. Samen in een fijne safe space community, met een plan op maat en simpelweg door weer echt te connecten met zichzelf ❤

Wil je hierover babbelen, sparren of een gezellige focus sessie, let me know 🌙

Liefs Patrice

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *